TENISZ FESZTIVÁL 06.10-ÉN 15 ÓRÁTÓL TELJESEN INGYENESEN, AJÁNDÉKOKKAL, MEGLEPETÉSEKKEL!

Kedves Családok!
Most vasárnap 15.00h-tól egészen estig, teljesen INGYENES programokra hívunk Titeket!

CÍM: 1185 BP., ÜLLŐI ÚT 841. GUBACSI ZSÓFI TENISZ KLUB

PARKOLÁS: KÖZTERÜLETEN

SZERVEZŐ: TENISZPORT.HU SPORTEGYESÜLET – WWW.TENISZPORT.HU

15-19H PROGRAMOK

UGRÁLÓVÁRAK, TRAMBULIN, CSILLÁMTETOVÁLÁS, ARCFESTÉS, AJÁNDÉKOK, TOMBOLA, CSALÁDI TENISZ, TENISZOKTATÁS, HALADÓ TENISZ FOGLALKOZÁS, SZABAD TENISZ, TEQBALL, PINGPONG, SQUASH, stb..

15.30H ÜNNEPÉLYES MEGNYITÓ
a 18. kerületi Önkormányzat két alpolgármestere, dr.Lévai István Zoltán és Galgóczy Zoltán-
és a Magyar Tenisz Szövetség kommunikációs igazgatója, Tamás Krisztina részvételével.
Ünnepi torta az Mtsz-től, a Teniszport.hu teniszvetélkedő versenyzői között – 36 éve nem látott magyar tenisz siker, Fucsovics Márton genfi ATP tornagyőzelme okán*

 

 

 

 

 

16H GYEREK KONCERT – KOVÁCSOVICS FRUZSINA ÉS ZENEKARA

18.45H TOMBOLA

WWW.TENISZPORT.HU

 

*
“36 helyszínen bontanak tortát Fucsovics Márton győzelmének tiszteletére

Történelmi sikert ért el Svájcban Fucsovics Márton. 36 év után ő az első magyar, aki nemzetközi ATP-versenyen diadalmaskodott. A versenyző eredményei komoly hatással vannak a gyerekekre is. Egyre többen ragadnak ütőt a jó példa láttán. A megnövekedett érdeklődés miatt, most a Magyar Tenisz Szövetség egy figyelemfelhívó akció keretében mutatja be azokat az iskolákat, egyesületeket, amelyek várják az érdeklődő gyerekeket.

A listát saját honlapjukon is közzéteszik. Az információs kampány mellett, a szövetség most 36 helyszínen szervez ünnepséget a sportoló tiszteletére. 36 helyszínen, 36 tortát bontanak fel. A teniszlabda alakját formázó győzelmi tortát a sport iránt érdeklődő gyerekek fogyaszthatják el. Az ilyen győzelmi torták elfogyasztása egyébként nem ritka a tenisz világában. Serena Williams például hatalmas tortával ünnepelte korábban hétszázadik győzelmét a Miami Openen.

Magyarországon egyébként nem csak győzelmi tortával ünneplik majd a sikereket. A teniszt népszerűsítő akció keretén belül, turisztikai szervezeteknek is eljuttatják a “Magyar Teniszpályák Képes Lexikona” című könyvet, amely 649 hazai településen 2211 pályát ajánl a sport szerelmeseinek.

Nem csupán a szövetség által nyilvántartott teniszklubokat veszi sorba a könyv, hanem az önkormányzati és iskolai pályákat, kertek végén megbúvó magánépítésű “birtokokat”, a panziók, szállodák wellness-kínálatának részeként üzemelő játéktereket. Néhányszáz-fős kis településeken, hegyek között eldugott üdülőfalvakban, az Alföld tanyavilágának közepén, az ország tetején, a Mátra csúcsainak közelében egyaránt lehet teniszezni, az Őrségtől a hajdúsági strandokig ezernyi kínálatra hívja fel a figyelmet a szép album. Kedvet kapunk a kirándulásra, arra, hogy üzleti útjainkra, családi kiruccanásainkra mindig vigyünk magunkkal teniszütőt, hiszen Röjtökmuzsajtól Hévízig, Csokvaománytól Füzesgyarmatig szerte az országban oly sok szép helyen lehet teniszezni. Tessék kézbe venni a könyvet, s útra kelni!- mondta a könyvvel kapcsolatban Richter Attila, az MTSZ főtitkára.”

Post has no taxonomies

Leave a comment