III. EURÓPAI TENISZ NAP A BALÁZS TESTVÉREK TENISZISKOLA RÉSZVÉTELÉVEL (videó!)

III. EURÓPAI SPECIÁLIS OLIMPIAI TENISZ NAP

2016.02.23-án, a Magyar Speciális Olimpia Szövetség idei első teniszversenyét és a III. Európai Speciális Olimpia Tenisz Napot a társadalmi integráció jegyében rendezték meg, ahol a BALÁZS TESTVÉREK TENISZISKOLA is részt vett és közreműködésével került megrendezésre a kölyök sportolók ügyességi bemutatója, valamint speciális edzők és gyógypedagógusok edzői gyakorlati szemináriuma.

“Üde színfoltja volt a napnak a Csalogány Iskolából érkező óvódás korú gyermekek, a Kölyök Sportolók ügyességi bemutatója is. Talán néhány év múlva már őket is láthatjuk teniszütővel a kezükben játszani.

A rendezvényen megrendezésre került, először az SO tenisz életében egy csak és kizárólag speciális edzők és gyógypedagógusok számára szervezett két órás edzői gyakorlati szeminárium, amelyet a Balázs Testvérek Tenisziskola edzői tartottak. A szeminárium célja az volt, hogy a már tenisszel foglalkozó MSOSZ tagszervezetek tanárai egy kis segítséget kapjanak ahhoz, hogy újabb és újabb sportolókat vonjanak be a tenisz sportág rejtelmeibe. Ehhez dolgoztak ki egy rövid 20 feladatos gyakorlati órát a Balázs Testvérek TI, amelyről oklevéllel távoztak a résztvevők.”

Forrás: http://www.tovabb18.hu/specialis-sportolok-teniszversenye-a-keruletben-video/

A TENISZISKOLA VIDEÓJA: 

https://www.youtube.com/watch?v=QjSyIo7xXv8

 

Post has no taxonomies