NYÍLT LEVÉL

ŐSZINTE sajnálattal tájékoztatom Kedves Tanítványaimat, hogy ez év, augusztus 6-tól (szombattól) a BALÁZS TESTVÉREK TENISZISKOLA

nem tud további teniszoktatást biztosítani,

mivel az üzemeltető, a Hoker Szivattyúk Kft. a jövőben nem bocsájt a tenisziskola rendelkezésére teniszpályákat a Gilice téren.

A fenti döntést a személyemmel kapcsolatos, közelebbről meg nem határozott negatív észrevételekkel indokolták, amelyet az Üzemeltető képviseletében eljárva Horváth József Péter Úr személyesen közölt velem. Ugyanekkor, ezzel összehangoltan 1-2 nap eltéréssel az összes edző kollégám is váratlanul felmondott nekem, hasonló állítólagos indokokra hivatkozva. Tanítványaink érdekében igyekeztem menteni a helyzetet, és megkerestem Horváth József Péter Urat ajánlatommal, miszerint előre év végéig kibérlem a szükséges pályákat, azonban újra elutasított. A kérdést, hogy miért nem fogadott el ekkora nagyságrendű biztosítékot, én sem tudom megválaszolni. Ezt inkább minden egyes Kedves Tanítványom szabad fantáziájára bízom, de azt hiszem az élet hamarosan választ ad erre is…
a) Amennyiben a teniszoktatás nem fog folytatódni a Gilice téren, akkor vélhetően a Tisztelt Üzemeltetőnek más koncepciója született a pálya hasznosítását illetően, amihez természetesen joga van, és amit nekem is tudomásul kell vennem.
b) Amennyiben viszont a teniszoktatás tovább fog folytatódni, csak esetleg egy más “zászló” alatt és az edzők személye sem változik, akkor sajnos a Pál utcai fiúkból kell idéznem egy mindenki által jól ismert kifejezést, ami az “Einstand”, amikor az erősebb Pásztor testvérek elvették a kisebb és gyengébb fiúktól az üveggolyókat…

Mivel ezzel a hírrel július 25-én értesültem, így nem hagytak kellő időt és lehetőséget egy megfelelő megoldásra, annak ellenére sem, hogy én és az engem támogató családtagjaim is mindent megtettek, hogy Tanítványaim továbbra is élvezhessék a BALÁZS TESTVÉREK TENISZISKOLA magas szakmai színvonalú szolgáltatását, amit én alkottam meg rengeteg pénzt, tanulást és energiát beleölve és minden edzőt lelkiismeretesen betanítva hónapokig, szakmailag tovább képeztetve.

Keresem, keressük a megoldást természetesen, s amint egy az iskolánk színvonalának megfelelő megoldást találok, azt azonnal jelzem Kedves Tanítványaim felé augusztus 15-ig bezárólag.

Tisztelettel szeretném megköszönni Mindenkinek az eddigi sikeres együttműködést, s csak remélni tudom, hogy hamarosan találkozunk egy másik teniszpályán..!

Ui. Megtisztelő volt az a sok jó dolog és szép emlék, amit az 5 évem alatt kaptam Tőletek.
Igazán Köszönöm!

Borfői-Balázs Ildikó
BALÁZS TESTVÉREK TENISZISKOLA